woensdag 3 april 2013

Scampi's met een duivels sausje...

Ik heb gisteren, na de cursus, nog pasta met scampi's gemaakt. Snel klaar, en héél zuinig in punten!

Per persoon:
120g gepelde scampi (3p) (ik neem die van Delhaize, 365: darmkanaal is al verwijderd dus vlug te pellen!)
1 KL olijfolie (1p)
1 sjalotje (0p)
een half blik gepelde tomaten (0p)
50 ml alpro soya light room (1p)
1 teentje look (0p)
naar smaak: paprikapoeder, cayennepeper, gewone peper, zout, bieslook, peterselie


sjalotjes aanbakken in olie, scampi's meebakken. Gepelde tomaten erbij doen, en de look. Daarna de room en naar smaak kruiden.

Ik serveer dit met 100 g gekookte tagliatelle (3)


En ik heb lekker en snel gegeten voor amper 8 puntjes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten